Ujëvara e Thethit në Grunas - Villa Gjecaj

Three days tour in Theth

The program for a three days tour in Theth :

Tour at villa gjecajThe first day.

Nisja: Ora 06.30, ose 16:30, Nisja nga Tirana, (tek ish kafe Flora).

Mberritja ne Theth. Sistemimi ne Bujtine, akomodimi neper dhoma dhe ngrenja e drekes apo darkes sipas rastit.

Pasdite: Ora 14.30, Vizite ne destinacionet: Ujëvara e Thethit dhe Kanioni i Grunasit. 4 ore ecje vajtje-ardhje;shkalla e veshtiresise e lehte/mesme.

Ora 18.30, Ne kthim, vizite te Muzeu Historik, te Kulla e Ngujimit, dhe Kisha e Shen Gjonit me shpjegim nga ciceron i posatshem.

Ora 20.30, Darka me ushqime bio e gatime tradicionale te zones.


Dita e dyte

Mengjesi: Ora 07.00 – 09.00, Servirja e mengjesit.

Vaskat e Gurit ne Nderlyse

Paradite: Ora 09.00, Visite ne destinacionet: Vaskat e gurit ne Nderlyse dhe Syri i kalter ne Kaprre.

Dreka me vete.

Tour at villa gjecajPer te arritur destinacionin e pare, Vaskat e Gurit, ne Nderlyse do duhen ne vajtje 2.5 ore ecje ne kembe ne rruge automobilistike te paasfaltuar. Me te mberritur ne fshatin Nderlyse nje nder veprat qe mund te visitohet eshte dhe Mulliri i Nderlyses; ne vazhdim mund te verehet ura e pusit te zi qe ka nje nder peisazhet me fantastike te Thethit. Menjehere pas kalimit te ures gjenden vaskat e gurit, si nje mrekulli qe natyra ka krijuar me formacionet shkembore te gurit ngjyre roze.

Pas nje pushimi te shkurter, ku sipas deshires mund te perfitohet per te ngrene dreken, destinacioni pasardhes eshte ai i Syrit te Kalter. Kohezgjatja ne vajtje-ardhje per tek Syri i Kalter eshte 2 ore. Shkalla e veshtiresise: e mesme.

Pasdite: Ora 16.00, Kthimi ne shtepi me furgon te prenotuar.

Ora 16.30 – 20.00, Moment i lire, pushim, relax.

Ora 20.00, Darka me ushqime bio e gatime tradicionale te zones, muzike, argetim.


Dita e trete

Tour at villa gjecajMengjesi: Ora 07.00-09.00, Servirja e mengjesit.

Alternativa 1 e Kthimit:

Ora 09.00, nisja e kthimit drejt Shkodres.

Ora 12.00, mberritja ne Shkoder dhe mundesia kohore per nje xhiro turistike dhe pushim kafeje ne qytetin e Shkodres.

Ora 13.00 – 14.40, rruga e kthimit nga Shkodra ne Tirane.

Alternativa 2 e Kthimit:

Ora 12.00, kthimi drejt Shkodres.

Ora 15.00 – 16.00, 1 ore mundesi pushimi kafeje ne Shkoder dhe kthimi drejt Tiranes me furgon te prenotuar.


Create your group and choose your own dates!

If you already have decide to visit Thethi and you dont want to lose the beauty of one of the most beautiful destinations, create your group and you can have a guided tour on your desired dates, and we will do all the rest!